Teollisuuden uutisia

Voittaja: Xander Schauffele murtautuu ja voittaa uransa ensimmäisen pääsarjan, 2024 PGA-mestaruuden

2024-05-21

19. toukokuuta kauden toinen suuri PGA-mestaruus päättyy. Xander Schauffele voitti Bryson DeChambeaun birdiellä 72. reiässä ja päätti ensimmäisen voittonsa vuonna 2022 kokonaispisteillä 65 (-6) ja -21 tällä kierroksella. Nesseth voitti uransa ensimmäisen suuren voiton mestaruuden kuivuudessa Scottish Openin jälkeen, ja se oli myös hänen uransa kahdeksas PGA Tour -voitto! DeChambeau jäi yhden laukauksen jälkeen ja sijoittui toiseksi yksinään. ; Victor Hovland pomppii ja sijoittui kolmanneksi yksin kokonaispistemäärällä -18; Dedi ja Morikawa sijoittuivat T4 kokonaispistemäärällä -15; Ross ja Lowry sijoittuivat T6:een kokonaispistemäärällä -14. Horschel, Schaeffler, Thomas ja McIntyre saivat kokonaispistemäärän -13, sijalla T8.

Xander Schauffele pakeni varjosta, koska hän ei koskaan voittanut suurta mestaruutta, ja voitti dramaattisen voiton 106. PGA-mestaruuden viimeisellä kierroksella.

72. reiällä, par-5 18. reiällä Valhalla Golf Clubilla, Schauffele teki 6 jalan birdieputin voittaakseen viimeisen reiän ja päätyi kierrokselle 7 birdietä ja 1 bogeyä. , voitti Bryson DeChambeaun yhdellä laukauksella kokonaispistemäärällä -21.

Kokonaispistemäärä 263, 21 alle parin, asetti myös uuden 72-reikäisen ennätyksen miesten golf-majurin alhaisimpaan tulokseen. Schauffelesta tuli myös 11. pelaaja, joka johtaa koko kilpailua ja voitti Wanamaker Trophyn.

Tällä voitolla on suuri merkitys Schauffelelle. Se ei vain päättänyt hänen mestaruuskuivuutensa Genesis Scottish Openin jälkeen heinäkuussa 2022, vaan myös hänen ensimmäisen suuren voittonsa ja kahdeksannen PGA Tour -voittonsa. . Tämän pelin hänelle tuomat 750 FedEx Cup -pistettä vahvistavat myös hänen toista sijaaan FedEx Cup -taulukossa. Hän saa myös 100 virallista World Golf Ranking -pistettä noustaen kolmannesta sijasta toiseksi maailmassa. s asema.

He sanovat, että johdonmukaisuus edeltää suuruutta, ja ehkä ei ole parempaa yhtä lausetta kuvaamaan Schauffelea. Nukuttuaan kärjessä kolme peräkkäistä yötä ja kestänyt kritiikkiä siitä, ettei hän voittanut lähes kahteen vuoteen, Schauffele piti päänsä alhaalla Louisvillessä ja pysyi jonossa. Hänen ikätoverinsa ovat kutsuneet Schauffelea pitkään "sinä kaverina", ja hän vihdoin osoitti miksi tänä päivänä.

"Olin erittäin kärsivällinen", Schauffele sanoi. "Katsoin ylös [johto]tauluun. Muutaman kerran yritin irrottaa katseeni siitä yhdeksään takapuolelle asti, mutta tänään katsoin sitä. Halusin vain olla tietoinen kaikesta. Halusin tietää tarkalleen missä seisoin, halusin tietää - puhua tunteistani, kun ne tapahtuivat... ja jatkoin taistelua."

Siksi Schauffele voitti Wanamaker Trophyn. Hän on näyttänyt kaikki konkreettiset asiat. Hän on tilastoyhteisön rakas. Hän hiipi pois teestä ja löi sitä pitkään. Hän on ehkä täydellisin urheilija ammattiurheilussa.

Schauffele löysi puuttuvan lenkin: sitkeys. Se "sinun täytyy vetää tämä pokaali pois kuolevasta otteestani" -ajattelutapa. Ja nyt Schauffele löytää itsensä seurasta, johon hän oikeutetusti kuuluu - muiden suurten mestareiden joukossa.

Schauffelen kärsivällisyys, sitkeys ja kova työ ovat hyvin sopusoinnussa Albatross-urheilun filosofian kanssa. Tämä henki on oppimisen arvoinen. Albatross-urheilu tulee toimimaan golfvälineiden kanssa välittämään Schauffelen erinomaisia ​​henkisiä ominaisuuksia golfin harrastajille ympäri maailmaa.

Onnittelut vielä kerran Xander Schauffelelle PGA Championship 2024:n voittamisesta!Albatros-urheilu on halukas tarjoamaan golfin harrastajille ympäri maailmaa laadukkaampia golfvarusteita, kuten golfkuljettajaa, golfrautaa ja golfputteria, ja nauttimaan golfin tuomasta onnesta ja terveydestä. ihmisiä ja nauttia kovasta työstä ja edistymisestä, jonka kilpaurheilu tuo ihmisille.